ویزای‭ ‬والدین‭

 

ویزای والدین ساب‌کلاس ۱۰۳

این ویزا که از نوع دائم است، از نظر هزینه ارزان قیمت بوده ولی زمان بررسی و در نهایت دریافت این ویزا می‌تواند در مواردی تا ۳۰ سال بطول انجامد.

شرایط مورد نیاز:

  • والدین باید توسط یکی از فرزندان خود که شهروند استرالیایی یا اقامت دائم استرالیا را دارند، حمایت شوند. شخص حامی باید «مقیم» باشد. منظور از مقیم این است که شخص حامی بایستی برای حداقل ۲ سال بطور قانونی مقیم استرالیا باشد، هر چنددر شرایط خاصی ممکن هست که این شرط برداشته شود.
  • فرد متقاضی باید شرایط «آزمون تراز خانواده» را داشته باشد. یعنی حداقل نیمی از فرزندان شما مقیم استرالیا باشند و اینکه تعداد فرزندان شما در استرالیا بیشتر یا برابر تعداد فرزندانی باشند که در کشورهای دیگر زندگی می‌کنند.
  • ضمانت شخص حامی

* متقاضی زمان درخواست بایستی خارج از استرالیا باشد. شما در شرایطی می توانید از داخل استرالیا نیز درخواست خود را جهت این ویزا اعلام کنید که ویزای موقت شما اجازه درخواست ویزای دیگری را در زمان حضورتان در استرالیا به شما داده باشد. شما در زمان صدور ویزا نیز بایستی خارج از استرالیا باشید.

این ویزا به شما و اعضاء خانواده شما اجازه می‌دهد که به صورت دائم در استرالیا زندگی کنید.

با داشتن این ویزا شما می‌توانید:

  • در استرالیا اقامت دائم داشته باشید
  • در استرالیا مشغول کار و تحصیل شوید
  • از سرویس مراقبت‌های پزشکی – Medicareاستفاده کنید
  • درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کنید
  • بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم را اسپانسر کنید

دیدگاه شما چیست؟

تذکر: تگ های Html مجاز نمی باشد