ویزای سرمایه گذاری

 

اقدام به مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری، مسیر و راهکاری آسان برای آن دسته از صاحبان مشاغل، کارآفرینان و تاجرانی است که کسب و کار آن‌ها موفق و پررونق بوده و یا در زمینه‌ی مدیریت اجرایی در سطوح عالی دارای سوابق درخشانی می باشند و اولویت آنها همواره سهولت و سرعت انجام امور می باشد. در روش سرمایه گذاری متقاضی و افراد وابسته پس از طی مراحلی، موفق به دریافت ویزای اقامت استرالیا خواهند شد، که بسته به کلاس ویزا، اقامت می تواند دائم یا موقت با قابلیت تبدیل به دائم باشد.

 


انواع ویـزاهای سرمایهگذاری در استرالیا

 ویزاهای جدید سرمایه گذاری استرالیا در ۳ گروه زیر تقسیم بندی شده اند:

  • گروه اقامت موقت ۴ ساله ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس ۱۸۸ (قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم)
  • گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس ۱۳۲
  • گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس ۸۸۸ که مرحله دوم ویزاهای ۱۸۸ خواهد بود. ویزاهای ۸۹۰( اقامت دایم مستقل ) و ۸۹۲۲ (اقامت دایم اسپانسری ایالتی) نیز کماکان برای کسانی که با ویزاهای تجاری قبلی وارد استرالیا شده اند، موجود هست.

 

گروه اقامت موقت ۴ ساله ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸

 

این ویزا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال دیگر به این مدت نیز وجود دارد. هدف دولت استرالیا از ارائه‌ی این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران موفق جهت بهبود و رونق وضعیت اقتصادی این کشور است. متقاضی به منظور دریافت این ویزا می‌تواند از طریق یکی از 3 زیرشاخه‌ی زیر اقدام کند:

گروه موقت ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس ۱۸۸ خود به ۳ زیر گروه به شرح زیر تقسیم بندی شده است:

الفویزای کارآفرینی استرالیا

بویزای سرمایه گذاری معمولی

جویزای سرمایه گذاری ویژه

الف _ ویزای کارآفرینی استرالیا

اکثر ایرانیان برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارآفرینی استرالیا اقدام میکنند. برای اخذ این ویزا فرد بایستی شرایط زیر را داشته  باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی شرط سنی‌را برای افراد ۵۵ به بالا نیز قبول می‌کنند.
  • فرد بایستی از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد.
  • ویزای کارآفرینی استرالیا نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد بایستی ۶۵ امتیاز کسب کند.

امتیاز بندی اینجا با ویزای مهارتی فرق دارد. به طور خلاصه به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی‌یا فنی‌، زبان انگلیسی‌، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و سابقه سرمایه‌گذاری امتیاز داده می‌شود. در برخی موارد امکان گرفتن این ویزا با امتیاز کمتر وجود دارد.

  • گردش مالی بایستی حد اقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر باشد. از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، کسانی‌که با نشان‌دادن این گردش مالی با توجه به دلار فعلی‌مشکل دارند، می‌تواند گردش مالی خودشان را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.
  • حداقل سرمایه فرد بایستی ۸۰۰ هزار دلار باشد. این سرمایه می‌تواند شامل اموال منقول و غیر منقول باشد. مواردی همچون زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه.

در مورد ویزای کارآفرینی استرالیا بر خلاف ویزای مهارتی، داشتن نمره زبان شرط نیست هر چند داشتن نمره زبان هم میتواند امتیاز فرد را  بالا ببرد.

 

ب _ ویزای سرمایه‌ گذاری معمولیدر استرالیا

  • برای ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا دیگر گردش مالی مطرح نیست
  • فرد و همسرش بایستی حد اقل ۲/۲۵ میلیون دلار سرمایه داشته باشند (در ۲ سال از ۵ سال اخیر(
  • سابقه مدیریت سرمایه گذاری خوب
  • تایید سرمایه‌گذاری توسط ایالت
  • تعهد به سرمایه‌گذاری یک و نیم میلیون دلاری در یکی از ایالتهای استرالیا
  • فرد یا همسرش بایستی یکی‌از شرایط زیر را نیز داشته باشند: یا اینکه در یک بیزینس که ارزشش بالای یک و نیم میلیون دلار هست، سابقه مدیریت در یک سال اخیر را داشته باشند و یا اینکه ۱۰ درصد یک بیزینس در یک سال اخیر به اسمشان باشد.

 

ج _ ویزای سرمایه گذاری بالا در استرالیا

  • برای ویزای سرمایه گذاری بالا در استرالیا هم مانند ویزای قبلی دیگر گردش مالی مطرح نیست
  • فرد و همسرش بایستی حد اقل ۵ میلیون دلار سرمایه داشته باشند
  • تایید نوع سرمایه‌گذاری توسط ایالت مقصد
  • تعهد به سرمایه‌گذاری در ایالت. حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه گذاری در استرالیا برای مدت ۴ سال. لازم به ذکر است که کنترل این سرمایه تا حدود زیادی در اختیار خود فرد هست نه دولت.

برای ویزای سرمایه گذاری بالا در استرالیا سیستم امتیاز بندی وجود ندارد.

نمره زبان لازم هم مانند دیگر ویزاها شرط نیست ولی لازم است در صورت نداشتن نمره کافی هزینه ای به دولت استرالیا پرداخت گردد که در ازای پرداخت این هزینه معادل ۵۱۰ ساعت کلاس زبان رایگان برای فرد پس از ورود به استرالیا در نظر گرفته خواهد شد.

امتیازات داشتن ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸

  • میتوانید به مدت ۴ سال در استرالیا زندگی کنید
  • به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در  استرالیا داده میشود
  • مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای شما هموار میسازد
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا وارد شوند.

گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲

این ویزا مخصوص  مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. متقاضیان باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک ونیم میلیون  دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.

گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس ۱۳۲ از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا  متقاضی و خانواده او، ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن برخوردار می شوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان.

در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل وی انجام می‌پذیرد.

شرایط لازم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲

جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس ۱۳۲، شرایط زیر الزامی است:

  • سن فرد متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد.
  • دارایی فرد و یا همسرشان در بیزینس باید ۴۰۰ هزار دلار برای دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزا باشد.
  • ارزش دارایی‌های فرد و یا همسرشان بالغ بر ۱/۵ میلیون دلار باشد که قابل انتقال به استرالیا نیز باشد.
  • کسب و کار فرد متقاضی باید حداقل ۳ میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند بیزنس در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.
  • مالکیت ۵۱ درصد از بیزنسی که کمتر از ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
  • یا مالکیت ۳۰ درصد از بیزنسی که درآمد بالای ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
  • و یا مالکیت ۱۰ درصد شرکتی با سهامی عام را داشته باشد.
  • مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در این بیزینس نیز باید ارائه شود.

 

گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۸۸۸

یک ویزای اقامت دائم و مرحله‌ی دوم از ویزای اقامت موقت با ساب‌کلاس 188 است. متقاضی قبل از درخواست برای دریافت این ویزا و اقامت دائم، باید شرایط مورد نیاز ویزای اقامت موقت با ساب‌کلاس 188 را فراهم کرده باشد. اگر متقاضی قبلاً از طریق ویزای اقامت موقت 188 به استرالیا مهاجرت کرده‌است، قبل از تشکیل پرونده برای دریافت اقامت دائم می‌بایستی مدارکی ارائه کند که نشان دهد،‌ایالت و یا منطقه‌ی اسپانسر‌کننده از حمایت خود از متقاضی کنار نکشیده‌ است.

 

برای زیرگروه کارآفرینی این ویزا داشتن شرایط زیر ضروری میباشد:

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا در طی ۲۴ ماه قبل از اقدام برای این ویزا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدرک مالیاتی BAS  برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:

الف _ اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام

ب _ اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، داشتن ۳۰ درصد سهام کافی هست.

  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش مالی سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا (البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)

داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:

الف _ داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس

ب _ حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۶۰۰۰۰۰ دلار

ج _ استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای زیر گروه ویزای سرمایه گذاری معمولی این ویزا لازم است که حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری فرد گذشته باشد و  حداقل فرد ۲ سال با همین ویزا در استرالیا زندگی کرده باشد.

برای زیرگروه سرمایه گذاری ویژه این ویزا هم بایستی حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری ویژه فرد گذشته باشد و فرد در این مدت سالی حداقل ۴۰ روز در استرالیا حضور داشته و همسر فرد متقاضی هم حداقل ۱۸۰ روز در استرالیا بوده باشند.

 

دیدگاه شما چیست؟

تذکر: تگ های Html مجاز نمی باشد