ویزای ازدواج استرالیا ساب کلاس 309

 
  • ویزای ازدواج استرالیا ساب کلاس 309
  •  برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم استرالیا، قصد زندگی را داشته باشند.
  • برای اخذ ویزای ازدواج استرالیا فرد می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
  • شرایط و مقررات کلی مهاجرت ایجاب می‌کند که شخص متقاضی قبل از تقاضای ویزای ازدواج استرالیا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد.

*  نکته مهم این است که دو طرف باید اثبات کنند که رابطه آنها واقعی بوده و هدف از ازدواج کسب اقامت نیست. معمولا در این زمینه باید مدارک متعددی مبنی بر اثبات روابط دو طرف قبل و بعد از ازدواج ارائه شود.

شرایط کلی ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا مختص افرادیست که ازدواج رسمی و ثبت شده داشته باشند و یا بتوانند ثابت کند که در ۱۲ ماه گذشته زندگی مشترک با شریک خود داشته داشته اند.

نحوه اقدام برای متقاضیانی که در زمان اقدام داخل و خارج از استرالیا هستند متفاوت میباشد. همینطور مدت زمان رسیدگی به پرونده  های که از داخل خاک استرالیا اقدام میشود در حال حاضر بسیار طولانی تر خواهد بود.

پس از اخذ ویزای ازدواج استرالیا:

  • افرادی که با ویزای ازدواج وارد استرالیا می‌شوند، می‌توانند از بسیاری از مزایای رایگان شهروندان این کشور به آسانی استفاده کنند و همچنین اجازه کار تمام‌وقت بدون هیچ‌گونه شرایطی برای آنها در نظر گرفته خواهد شد و این نوع ویزا قابل تبدیلل به ویزای اقامت است.
  • ویزای ازدواج استرالیا قابل تبدیل به ویزای اقامت خواهد بود.
  • معمولا ۲ سال بعد از ازدواج، اگر زوج متقاضی در طی این مدت به صورت مشترک و با هم زندگی کرده باشند و مدارکی دال بر اثبات این موضوع به کارشناس اداره مهاجرت ارائه دهند، واجد شرایط برای اخذ ویزای دائم هستند.
  • دارندگان ویزای ازدواج استرالیا اجازه کار و تحصیل در استرالیا را دارد. متقاضیانی که با ویزاهای دانشجویی و کاری در استرالیا هستند، می‌توانند در صورت ازدواج ویزای خود را در داخل استرالیا به این ویزا تبدیل کنند..

دیدگاه شما چیست؟

تذکر: تگ های Html مجاز نمی باشد