اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190, 489, ۱۸۹

 

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹

 

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا را بدهند.

درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود.

متقاضیان این ویزا، بدون استفاده از اسپانسر فامیلی یا ایالتی، به استرالیا مهاجرت میکنند. دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا، می توانند در هر نقطه از استرالیا که مایل باشند، زندگی، کار و تحصیل نمایند. این ویزا احتیاجی به کارفرما یا اسپانسر ندارد و تنها بر پایه ی مهارت متقاضی می باشد.

متقاضی باید بتواند حایز شرایط لازم برای اخذ این ویزا باشد

 

مهاجرت اشخاص متخصص مستقل (Subclass 189 - Skilled Independent):

 

کلاس 189 ویزای اقامت دائم بدون قید و شرط استرالیا می باشد که برای ۵ سال، اقامت دائم استرالیا را به فرد متقاضی اعطاء می کند.

کسانی که این ویزا را دریافت مینمایند می توانند:

- در هر نقطه از کشور استرالیا کار و زندگی کنند.

- در مدارس، دانشگاهها، مراکز فنی و حرفه ایی تحصیل نمایند.

- خدمات درمانی و دارویی را به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دریافت کنند.

- اسپانسر افراد دیگر خانواده برای دریافت ویزا بشوند.

- بسیاری از خدمات دولتی استرالیا را از بدو ورود می توانند استفاده نمایند.

- اگر فرزندی از ایشان متولد شود مقیم و شهروند استرالیا خواهد شد.

 

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰

 

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند.

متقاضیان این ویزا، با استفاده از اسپانسر ایالتی، به استرالیا مهاجرت میکنند. درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود.

دارندگان ویزای 190 استرالیا، ملزم هستند طبق قانون هر ایالت، برای مدت مشخصی (معمولا 2 سال) در ایالت اسپانسر کننده، کار و زندگی نمایند.

متقاضی باید بتواند حایز شرایط لازم برای اخذ این ویزا باشد.

 

مهاجرت افرادی که از حمایت ایالتی برخوردارند (Subclass 190- Skilled Sponsored):

 

کلاس 190 ویزای اقامت دائم با شرایط استرالیا می باشد که برای ۵ سال اقامت دائم استرالیا را به فرد متقاضی اعطاء می کند. شرط این ویزا برای صدور، تعهدی است که شما به یکی از ایالت های استرالیا می دهید که برای مدت ۲ سال در آن ایالت کار و یا زندگی و یا تحصیل نمایید.

 

این ویزا به شما و اعضاء خانواده شما اجازه می دهد که به صورت دائم در استرالیا زندگی کنید: با داشتن این ویزا شما می توانید:  

•    در استرالیا اقامت دائم داشته باشید

•    در استرالیا مشغول کار و تحصیل شوید

•    از سرویس مراقبت های پزشکی (مدیکر) استفاده کنید

•    درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کنید

•    اسپانسر بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم شوید

•    تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا از و به استرالیا سفر کنید.

 

ویزای موقت  کلاس 489 استرالیا

 

مهاجرت از روش حمایت مناطق خاص(Subclass 489-Skilled Independent Regional):

ویزای 489 ویزای اقامت موقت ایالتی 4 ساله ی استرالیا برای متقاضیانی است که نتوانسته اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند. ویزای 489 در واقع یک ویزای امتیازی است. این ویزا ویزای اقامت موقت با قید و شرط استرالیا می باشد که برای 4 سال اقامت موقت استرالیا را به فرد متقاضی اعطاء می کند شرط صدور این ویزا تعهدی است که متقاضی به یکی از ایالت های استرالیا می دهد که به مدت 2 سال اول ورودش در آن ایالت خاص کار و زندگی کند.

 

کسانی که این ویزا را دریافت می نمایند می بایست:

- در ۲ سال اول در آن ایالت زندگی کنند.

- در ۱ سال در آن ایالت به صورت تمام وقت کار کنند.

دولت ایالتی و یا منطقه ای:

•           هر یک از دولتهای ایالتی و یا منطقه ای لیست کوتاهی از مشاغل مورد نیازخود را هر از چند گاهی اعلام میدارند که از لیست اداره مهاجرت وسیع تر است. هر ایالتی هم بسته به نیاز در رابطه با سوابق کار و سطح توانائی زبان پیش شرط های لازم خود را اعلام میکند.

•           فرد متقاضی که این نوع ویزا برایش بدلیل کاندیداتاتوری فامیلی و یا حمایت ایالتی و یا منطقه ای صادر گردد ملتزم است در مناطق دور تر از مرا کز شهری و یا مناطق پر جمعیت در استرالیا زندگی کند.

•           ایالت های استرالیای جنوبی، تاسمانی، و مناطق شمالی و منطقه پایتخت استرالیا جزء مناطق مورد تایید میباشند. سایر ایالتها از قبیل ایالت NSW و ایالت ویکتوریا، استرالیای غربی، کوئینزلند دارای مناطق تعیین شده میباشند با کد پستی مشخص شده اند. لازم به ذکر است که پایتخت های این ایالت ها جزء مناطق محسوب نمیشوند.

•           متقاضیانی که به مدت 2 سال در یکی از مناطق مورد تایید ایالتی زندگی کرده و یک سال از 2 سال را نیز مشغول بکار بوده باشند میتوانند برای ویزا زیر گروه 887 اقامت دائم اقدام نمایند.

 

وابستگان فامیلی مقیم مناطق مورد تایید

•           وابستگان فامیلی که میتوانند برای این ویزا حمایت کنند عبارتند از: والدین، خواهر و یا برادر، عمو،دائی،خاله،عمه،خواهر زاده، برادرزاده،دختر خاله، پسرخاله و پدر بزرگ و یا مادر بزرگ.

•           پس از صدور ویزا تحت این کلاس متقاضی باید در مناطق تعیین شده زندگی کند. این مناطق با منطقه محل زندگی وابسته فامیل حمایت کننده لزوما یک محل میتواند نباشد.

 

مناطق تعیین شده:

•           ایالت ویکتوریا، استرالیا جنوبی، منطقه شمال، تاسمانی، منطقه پایتخت استرالیا جزء مناطق تعیین شده محسوب میشوند.

•           ایالت کوئینزلند – کدهای پستی 4019 -4028، 4037-4050، 4079-4100، 4114،4118، 4124-4150، 4158-4168، 4180-4899 (کلیه این مناطق به غیر از بیریزبین)

•           استرالیا غربی - تمام ایالت

•             نیو سات ویلز – کد های پستی 2311-2312، 2328-2333، 2336-2490، 2535-2551، 2575-2739، 2787-2898 ( کلیه این مناطق بغیر از سیدنی، نیو کسل و وولونگانگ)

دیدگاه شما چیست؟

تذکر: تگ های Html مجاز نمی باشد